Handbal

Preşedintele CSM Bucureşti, Constantin Căliman, motivează cîştigurile mari din bani publici ale handbalistelor: ”Nu putem deveni o forţă fără salarii de top”

Oana Manea are cel mai mare salariu de la CSM: 8.000 de euro/lună

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Cum credeţi că am putea porni un proiect prin care dorim să devenim o forţă în Europa dacă nu oferim salarii de top?" e întrebarea cu care a deschis ochii, joi dimineaţa, preşedintele clubului CSM Bucureşti, Constantin Căliman.

Şi era reacţia la dezvăluirile de ieri ale Gazetei, care a prezentat veniturile ridicate ale fetelor de la echipa de handbal a municipalităţii, circa 50.000 de euro pe lună din bani publici la un lot de 27 de jucătoare. Clasare mediocră însă în Liga Naţională: locul 7, ratarea calificării în play-off!

"Ne gîndiserăm şi la Cristina Neagu"
Căliman detaliază: "E un sezon ratat, corect, dar ca să construim echipa pentru sezonul viitor trebuia să începem transferurile importante din iarna asta. A fost o oportunitate s-o aducem, de exemplu, pe Oana Manea. Însă credeţi că mai aveam şansa s-o luăm abia la vară dacă nu făceam acest efort acum, la momentul potrivit?! Sincer, intrase în calcul chiar şi Cristina Neagu, dar era imposibil la cît cîştigă în Muntenegru! Poate peste doi ani!".

"Proiectul la CSM cuprinde şi dezvoltarea unui centru de juniori şi a unui Centru de Execlenţă. E un plan serios, care nu se poate construi peste noapte. Ne vom baza mult şi pe sponsorizări"
Constantin Căliman, preşedinte CSM Bucureşti

"Păcat că Mihai Marinescu «scapă» informaţii confidenţiale din federaţie! Nu v-a spus că şi la Baia Mare sînt salarii de 10.000, 15.000 de euro pe lună?!"
Constantin Căliman, preşedinte CSM Bucureşti





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.