Liga Campionilor

Umilit de Atletico Madrid, Jose Mourinho e declasat de Marca: ”The Semifinal One”

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Inclusiv jucătorii, în speţă Hazard, l-au pus la zid pe managerul portughez. Nici ei nu mai suportă să bage autocarul în propriul careu

Imediat după fluierul final al returului cu Atletico (1-3), un Eden Hazard extrem de frustrat punea punctul pe i: "Chelsea nu e o echipă construită să joace fotbal, ci croită pentru contraatac".

Critică ce-l visează direct pe managerul Jose Mourinho şi care dezvăluie o revoltă la adresa tehnicianului portughez. Altădată jucătorii erau în stare să treacă prin foc pentru el, acum îi contestă strategia deschis. Nici ei nu mai suportă să parcheze autocarul în propriul careu şi să aştepte greşeala adversarului.

Ziariştii spanioli, cu care Jose are o socoteală deschisă din perioada Real, nu l-au iertat nici ei pe Mourinho: "The Special One, cum îi place să i se spună, a ratat iar finala şi şansa de a lua a treia Ligă. Mou a devenit The Semifinal One".


6 eliminări în semifinalele Ligii, 4 consecutive, dintr-un total de 8 disputate, a suferit Mourinho. Recorduri absolute ale competiţiei


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.