CM 2014

Apără în regim deschis! » Condamnat la 150 de zile de puşcărie, Johnny Herrera îşi execută sentinţa pe teren

Johnny Herrera (Universidad de Chile) are 5 selecții și a marcat primul său gol pe 18 martie, în Copa Libertadores

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Prins băut la volan şi cu permis fals, portarul chilian de 32 de ani trebuia să stea doi ani după gratii. Deşi era recidivist, a scăpat de închisoare, fiind eliberat sub supraveghere strictă

Trebuia să vadă Mondialul la televizorul din celulă. Johnny Herrera i-a fentat însă pe judecători şi-n loc să stea 2 ani după gratii, cu interdicţia de a părăsi Chile, va apăra la turneul final din Brazilia (12 iunie - 13 iulie)! Avocatul i-a obţinut reducerea sentinţei la 150 de zile în regim deschis şi sub supraveghere. Astfel că portarul titular al "naţionalei" chiliene din amicalul cu Germania de pe 5 martie nu va rata CM.

Herrera fusese arestat pe 17 septembrie 2012, conducînd cu o alcoolemie de 0,8 la mie şi cu permis fals, iar judecătorii au cerut doi ani. În 2009, goalkeeperul de 32 de ani comisese aceeaşi infracţiune, omorînd cu maşina o studentă de 22 de ani. Dar s-a înţeles cu familia victimei, plătind 32.000 de euro amendă penală şi făcînd donaţii unor şcoli de fotbal. S-a ales doar cu 41 de zile, tot în regim deschis.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.