Liga 1

Zîmbitor şi pe bancă » Dorin Rotariu reintră în planurile lui Flavius Stoican

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roti şi-a revenit psihic, a afişat o mină destinsă la antrenamente, însă va intra pe parcurs în meciul de la Braşov

Dorin Rotariu a afişat în ultimele două zile o altă figură la antrenamente. "E mai destins, chiar zîmbeşte, pare că a trecut peste tensiunea de după scandalul cu poza. Este foarte implicat în şedinţele de pregătire", au dezvăluit colegii. Iar Stoican a confirmat: "Se antrenează de zor, sînt mulţumit de el". Totuşi, golgeterul echipei, alături de Grigore, 7 reuşite fiecare, va fi doar rezervă diseară, sub Tîmpa, însă va fi utilizat în partea secundă.

Şefii clubului vor să intermedieze şi o pace între el şi fani după ce-a apărut într-o fotografie alături de agentul favorit al stelistului Reghecampf. "Suporterii trebuie să înţeleagă că el joacă pentru Dinamo", a mărturisit Iosif Rotariu pentru DolceSport.


"Roti e un tînăr care vrea să joace fotbal. Restul sînt doar vorbe în vînt. Pe mine mă interesează ce face el pe teren. Are sprijinul meu, indiferent de situaţie"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

"Dorin e un copil cuminte, nu iese în discoteci, el se gîndeşte doar la fotbal şi la Dinamo. Persoanele implicate la club să se întîlnească şi să discute care sînt priorităţile, iar lucrurile se vor rezolva"
Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.