Altele

Rachetă în finala Campionatului Mondial » O nouă victorie categorică pentru Ronnie O'Sullivan

foto: worldsnooker.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 mai 2014

După ce a tras o sperietură zdravănă în optimile CM împotriva lui John Perry, Ronnie O'Sullivan nu a mai avut nici o problemă în a accede în finala de la Crucible.

Ronnie O'Sullivan l-a dezmembrat pe fostul campion mondial Shaun Murphy în sferturi, scor 13-3, în doar două sesiuni, iar disputa cu Barry Hawkins din semifinale a avut un deznodămînt asemănător.

În semifinale se joacă maximum 4 sesiuni, dar Ronnie a avut nevoie doar de trei pentru o nouă victorie categorică, 17-7. A fost o reeditare a finalei de anul trecut de la Campionatul Mondial, cînd tot Ronnie a cîştigat şi a obţinut al 5-lea titlu.

"Racheta" O'Sullivan a realizat şi 4 breakuri de peste 100 de puncte în această semifinală şi a egalat performanţa sa din 2004, cînd a cîştigat duelurile din sferturi şi semifinale fără să joace în sesiunea decisivă. Atunci i-a învins pe Anthony Hamilton, 13-3, şi pe Stephen Hendry 17-4.

Ronnie O'Sullivan nu a pierdut nici o finală de Campionat Mondial, iar luni îi poate egala pe Steve Davis şi Ray Reardon la titlurile de campion mondial, 6.

În cealaltă semifinală, Mark Selby îl conduce pe Neil Robertson după două sesiuni, scor 9-7. Astăzi sînt programate ultimele două sesiuni.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.