Liga 2

Giuleştenii sînt sceptici: "Sperăm să promovăm, dar banii din drepturile TV ar putea să nu fie suficienţi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 mai 2014

Jucătorii Rapidului nu sînt convinşi că promovarea e suficientă pentru ca echipa să se redreseze financiar. Banii din drepturile TV sînt consideraţi insuficienţi pentru a acoperi toate datoriile giuleştenilor.


Tibi Bălan, mijlocaşul giuleştenilor, a vorbit la finalul partidei cu ACS Berceni, scor 2-0, despre situaţia grea a echipei. "Nici nu mă gîndesc că n-am putea să luăm licenţa. Sper să o luăm şi cu ajutorul promovării să ajutăm clubul să iasă la suprafaţă. Pentru că ar trebui să vină nişte bani. Însă eu zic că banii din televizare nu ştiu dacă ajung la ce datorii are Rapidului pînă acum. Dar noi ne facem treaba şi sperăm la mai bine", a afirmat Bălan.

El a adăugat că jucătorii rapidişti nu au mai discutat de mult timp cu acţionarul majoritar Adrian Zamfir. "Nu am mai vorbit în ultima perioadă cu patronul. Noi acum ne gîndim doar la promovare, asta este datoria noastră. De restul nu ne putem ocupa. Dacă am putea să administrăm, să facem ceva să vină banii, am face. Fiecare jucător trece foarte greu peste problemele astea", a spus fotbalistul.

Rapid ocupă în acest moment locul doi în Seria I a L2, avînd un avans de 6 puncte faţă de Clinceni, următoarea echipă cu drept de promovare din play-off.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.