Liga 1

Portarul dorit de Dinamo, CFR şi CSU Craiova rămîne sub Tîmpa: ”Încă un an la Braşov”

Iacob a jucat în toamnă la Tărlungeni, în liga secundă, iar în primăvară a fost titularul "stegarilor", integralist în toate meciurile

Articol de Eduard Apostol, Iulian Cuibar  —  luni, 05 mai 2014

Dorit de Dinamo, CFR Cluj şi CSU Craiova, Florin Iacob, 20 de ani, poreclit ”Pensionarul”, spune că ar fi bine pentru el să mai rămînă un sezon sub Tîmpa.

Pentru unul dintre jucătorii braşoveni, Florin Iacob, confruntarea cu Dinamo a fost specială. Întrucît "cîinii", pe lîngă CFR Cluj şi CS Universitatea Craiova, sînt pe urmele goalkeeper-ului.

"Dacă ar exista vreo variantă de transfer, ar trebui să fie bună atît pentru mine, cît şi pentru club. Însă, mai oportun ar fi să mai rămîn încă un an la "Steagul", îmi mai trebuie meciuri în picioare. Pînă una alta, acum, cel mai important şi la ce mă gîndesc este să ne salvăm de la retrogradare cu FC Braşov", a declarat Iacob pentru gsp.ro.

Puştiul de 20 de ani are o poreclă deosebită, "Pensionarul". "M-au tachinat mulţi pe chestia asta. La 7 ani, cînd am venit la antrenament la Andrei Şanta, copiii m-au întrebat cu ce se ocupă tata. Unii aveau părinţi tirişti, zugravi, directori, eu le-am zis că tata e pensionar, deşi habar n-aveam ce e aia, auzisem pe stradă. Şi "Pensionarul" mi-au zis copiii de atunci, aşa a rămas", a povestit Iacob.

12 goluri a primit Iacob în 11 meciuri jucate în tricoul galben-negrilor, avînd 6 media notelor din GSP

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.