Liga 1

23 mai ar putea fi o zi mare pentru Steaua! Laurenţiu Reghecampf anunţă: "Dacă lucrurile vor fi cum ştim, Mihai Stoica va fi lîngă noi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 mai 2014

Steaua o va întîlni pe 23 mai pe Astra Giurgiu în finala Cupei României, iar în aceeaşi zi, Curtea de Apel va decide dacă îi va schimba regimul de executare a pedepsei lui Mihai Stoica. 

În cazul în care aceasta va fi favorabilă, chiar dacă el nu poate ocupa o funcţie oficială, MM ar putea colabora mult mai uşor cu Reghe.

"Meme are proces pe 23 mai, în ziua meciului din finala Cupei României. Ce trebuia să apară în Monitorul Oficial a apărut. Sper să se analizeze mai bine cazul lui şi, dacă lucrurile vor fi cum ştim noi, Meme va fi cît de curînd lîngă noi.

Măcar să fie liber, că funcţie îi găsim. Dacă nu se poate manager general, o să fie prietenul meu sau al lui Gigi Becali", a spus antrenorul Stelei la DigiSport.

Cei doi deja şi-au făcut planurile pentru campania de transferuri din vară, întocmind o listă cu jucători pe care o vor prezenta patronului, Gigi Becali.

"Am vorbit cu MM, am făcut o listă şi trebuie să o trimitem mai departe patronului echipei. E dificil, nu e ca şi cum am sta la masă să discutăm liber", a mai spus Reghecampf.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.