Liga 1

O nouă grevă la Vaslui » UPDATE / Patru jucători au refuzat să facă deplasarea pentru partida cu Petrolul!

Articol de Cristian Lapa  —  miercuri, 07 mai 2014

Petrolul întîlneşte în această seară pe FC Vaslui, în direct pe Dolce şi liveTEXT pe GSP.RO de la 19:30. Ploieştenii luptă pentru locul 2 în Liga 1, în timp ce Vaslui a primit o veste teribilă, nu are licenţă pentru sezonul viitor.

UPDATE 12:45 / Trei dintre jucătorii Vasluiului care au refuzat să facă deplasarea s-au răzgîndit şi au plecat spre Ploieşti cu maşinile personale. Razzotti, Madson şi Abelairas vor fi în lotul vasluienilor pentru meciul cu Petrolul. Ceilalţi 4 au rămas acasă.

*************

În aceste condiţii, mai mulţi jucători au refuzat să facă deplasarea la Ploieşti, iar antrenorul Costinel Botez are la dispoziţie doar 13 jucători pentru meciul de diseară.

Ieri, o parte din jucătorii Vasluiului au refuzat să facă deplasarea. Este vorba despre Antal, Razzotti, Madson, Ortiz, Abelairas, Cordoş, Cuero şi Muşat. La aceştia se mai adaugă Gil Bahia, Nuno Viveiros şi Cerniauskas, care au părăsit deja echipa.

În aceste condiţii, antrenorul Costinel Botez a plecat la meci doar cu 13 jucători. În autocar au urcat Ionuţ Balaur, Mike Temwanjera, Cătălin Straton, Ormenişan, Enescu, Neniţă, Prahic, Mareş, Buziuc, Pătulea, Popovici, Lazăr şi Sluser, ultimii doi fiind aduşi de la echipa de juniori.

Este posibil ca greviştii să facă deplasarea la Ploieşti în cursul acestei zile, o primă serie de negocieri cu aceştia avînd loc aseară, însă fără succes.

În condiţiile actuale, Botez poate miza la meci pe următorul unsprezece: Straton - Neniţă, Prahic, Balaur, Mareş - Enescu, Buziuc, Lazăr, Popovici - Pătulea, Temwanjera.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.