Liga 1

Federico Piovaccari încă un an? » Steaua vrea să prelungească împrumutul atacantului italian

Federico Piovaccari,bucurie Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor   —  joi, 08 mai 2014

"Militarii" au înaintat o propunere Sampdoriei pentru a-i prelungi împrumutul vîrfului italian Federico Piovaccari pînă în 2015, fix în aceleaşi condiţii.

Cinci meciuri. Atît îl mai are Steaua la dispoziţie pe Federico Piovaccari, căruia îi va expira "detaşarea" la Bucureşti, însă cei din Ghencea nu renunţă la ideea de a-l avea pe "macaronar" în lot şi în sezonul viitor.

Şefii roş-albaştrilor deja au înaintat o ofertă clubului de care aparţine Piovaccari, Sampdoria Genova, solicitînd prelungirea împrumutului pentru încă un an, exact în aceleaşi condiţii: românii să-i achite 210.000 de euro din salariu, iar restul de o jumătate de milion de euro să-i fie plătit de gruparea peninsulară.

Sampdoria încă n-a dat nici un răspuns şi foarte probabil că va amîna luarea unei decizii, sperînd că-l va vinde pe Piovaccari şi îşi va amortiza din investiţie, 3,5 milioane de euro a costat atacantul în 2011!, dar va şi scăpa de contractul său destul de mare.


Federico mai are angajament cu Doria pînă în vara lui 2016, însă n-are nici o şansă să fie păstrat în lot de Mihajlovici pentru sezonul următor, în care formaţia din capitala Liguriei va evolua tot în Serie A.

14 goluri au marcat împreună toţi ceilalţi atacanţi din lotul Stelei din acest sezon: Keşeru (6), Kapetanos (5), Tatu (2), Nikolici (1), cu două mai puţin decît a reuşit Piovaccari

133 e media de minute la care Piovaccari a marcat în tricoul roş-albastru

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:


"Batem Steaua şi ne salvăm"

Mijlocaşul Universităţii, Maximilian Nicu, le-a pus gînd rău steliştilor şi speră ca aceştia să nu devină campioni matematic în această seară, la Cluj: "Steaua merită să ia titlul, dar nu pe terenul nostru! Noi vrem neapărat să batem pentru că încă nu ne-am salvat de la retrogradare! Jucăm acasă şi nu trebuie să ne fie teamă de nimeni. Poate vom avea un avantaj că steliştii vor veni relaxaţi la Cluj".

INBOX:

- Peste 8.000 de bilete au fost vîndute pentru partida din această, de la Cluj. Oficialii Universităţii aşteaptă 20.000 de oameni în tribune.

- Mihai Teja, antrenor U Cluj: "Trebuie să cîştigăm şi putem să facem asta, chiar dacă jucăm contra celei mai bune echipe din România".

- 28 suporteri ai Universităţii Cluj şi 41 de fani ai Stelei au interdicţie de a intra pe stadion. Ei vor fi monitorizaţi de către Jandarmerie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.