Liga 1

VIDEO Briliantul negru » Toto Tamuz şi Adrian Mutu au decis meciul cu Vaslui, scor 3-0

Tamuz a marcat doar 3 goluri în această ediție de campionat

Articol de Ionel Luţan  —  joi, 08 mai 2014

Prahovenii s-au distrat cu moldovenii şi au învins lejer, MVP-ul partidei fiind Tamuz, autorul a două goluri superbe. Jucătorii Vasluiului ne-au arătat etapele trecute că se mai poate juca fotbal şi doar din pasiune, dar pe "Ilie Oană" au clacat.

Au ajuns la capătul puterilor şi la Ploieşti n-au putut opune rezistenţă. Chiar dacă moldovenii au fost neplătiţi, mai nemîncaţi au părut "lupii", au adulmecat "hoitul" şi au atacat.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

E drept, contra unei echipe experimentale, cu multe nume noi, haotică în apărare, ineficientă la mijloc şi aproape inexistentă în atac. Doar Mike a mai încercat poarta, dar africanul a nimerit numai bara, cu capul, de la distanţă. La asta s-au rezumat ocaziile moldovenilor.

Petrolul, în schimb, a dat recital. Tribunele aproape pline au avut ce vedea. Ocazii după ocazii şi un gol în prima parte. Pecanha a reuşit un assist, găsindu-l pe Tamuz, care a fost prea rapid pentru Popovici şi a înscris superb, de la marginea careului. 1-0!

Partea a doua a fost şi mai bună. Tamuz a mai marcat o dată, după ce a driblat tot ce a prins în careu, iar Mutu a înscris primul său gol din acţiune de la transferul la Ploieşti. 3-0. Încîntător!

Dacă Mutu dă impresia că a intrat în formă, Zicu, intrat în locul Brilianultui, a ratat un penalty obţinut de Tamuz şi îşi amînă primul gol în galben-albastru.

S-a rupt?
Omul meciului din partida cu Vaslui a suferit o accidentare la umăr şi, pentru că Răzvan Lucescu efectuase toate schimbările, ploieştenii au terminat meciul în 10 oameni. Atacantul s-a dus imediat la vestiare, unde a fost consultat de medicii de la ambulanţă.

Acesta va fi supus unor noi analize în această dimineaţă pentru a afla cît va trebui să stea. "A căzut rău de tot şi trebuie să facă o radiografie să vedem ce are", a declarat Răzvan Lucescu

"Au venit peste noi şi nu am putut face mai mult. Noi nu am avut nici o motivaţie, iar ei jucau pentru locul 2. A fost normal rezultatul. Dacă pînă acum am avut evoluţii bune, astăzi nu ne-a mai ieşit” (Ionuţ Balaur, fundaş FC Vaslui)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.