Baschet

Campioană a 11-a oară! » CSM Tîrgovişte s-a impus în finala cu ICIM ARAD, 3-1 la general

E chef la Tîrgovişte. Dîmboviţencele sărbătoresc cucerirea titlului

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

CSM Tîrgovişte a cîştigat aseară al 11-lea titlu din istorie, trecînd cu 3-1 la general de rivalele de la Arad.

De un an de zile aşteaptă dîmboviţencele răzbunarea. Acum un sezon, la Tîrgovişte, în meciul decisiv, ICIM a cîştigat surprinzător, 85-82. Nici arădencele nu se aşteptau, mai ales că Tîrgovişte începuse partida conducînd cu 18-0!

CSM Tîrgovişte a terminat pe locul trei sezonul regulat, dar a început urcuşul final. A eliminat în semifinale pe CSU Alba Iulia şi s-a concentrat apoi pe partidele cu ICIM Arad. În chiar primul meci, la Arad, Tîrgovişte a învins 78-77.

A cedat apoi în over-time, 86-87, pentru ca în meciul trei să cîştige în prelungiri: 78-77. Aseară, în faţa a 2.500 de spectatori, echipa lui Dan Fleşeriu nu a mai vrut să le dea palpitaţii fanilor. A condus din primul şi pînă în ultimul minut, chiar şi la 20 de puncte diferenţă, şi s-a impus la final cu 70-62.

Lacrimile de tristeţe de acum un an pentru Chrissy Givens, Ancuţa Stoenescu şi celelalte tîrgoviştence s-au transformat aseară în lacrimi de bucurie. E al 11-lea titlu de campioană pentru CSM Tîrgovişte, în istorie, Aradul rămînînd cu nouă în palmares.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.