Liga 1

Speranţe pentru FC Vaslui: Galben-verzii merg la TAS

Articol de Cristian Lapa  —  vineri, 09 mai 2014

Acţionarul minoritar, Consiliul Local Vaslui, s-a adresat la TAS pentru anularea deciziei Comisiei de Licenţiere, de neacordare a licenţei şi retrogradarea FC Vaslui în liga a doua.


Vasluienii încă mai au motive să spere că vor avea echipă de fotbal în Liga I şi din sezonul următor. Acţionarul minoritar, Consiliul Local (CL), a dat acceptul pentru a contesta decizia Comisiei de Licenţiere, de neacordare a licenţiei pentru viitoarea ediţie de campionat. Demersurile autorităţilor locale sunt susţinute şi de FRF şi LPF, care dau dreptate Primăriei că FC Vaslui nu a avut dreptul la o apărare corectă.

Nemulţumirile consilierilor locali sunt legate de felul în care acţionarul majoritar, Ciprian Damian, a înţeles să rezolve problemele clubului, fără a acorda vreo şansă acţionarului minoritar să-şi spună punctul de vedere.

Un alt motiv pentru care CL decis să se implice o reprezintă faptul că în majoritatea campionatelor puternice ale Europei, criteriul sportiv este cel care primează, şi nu cel financiar. CL deţine în prezent 16 la sută din acţiunile FC Vaslui, pe când Ciprian Damian are 84 la sută.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.