Liga 2

Au tăiat în carne vie! » Agresorii arbitrului Marian Carson au fost suspendaţi pentru doi ani

Articol de Ionuţ Coman  —  vineri, 09 mai 2014

Incidentele grave produse săptămîna trecută la meciul dintre CSO Ovidiu şi CS Eforie, din play-off-ul Ligii a IV-a, cînd arbitrul Marian Carson a fost bătut de jucători şi spectatori, s-a lăsat cu suspendări record pentru formaţia gazdă.

Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa a tăiat în carne vie şi i-a scos din fotbal pentru doi ani pe cei doi agresori, jucătorii Claudiu Badea şi Ion Iancu.

În plus, antrenorul Marius Axinciuc va sta în tribună în următoarele trei etape, în timp ce jucătorul Cristian Mujdei a scăpat cel mai ieftin, primind doar două etape de suspendare pentru injurii aduse arbitrului.

Găsit vinovat pentru proasta organizare a partidei, clubul din Ovidiu s-a ales cu terenul suspendat pentru patru etapă şi a pierdut meciul la “masa verde”, cu 3-0. Operat după ce a suferit o fractură de piramidă nazală, arbitrului Marian Carson a părăsit Spitalul Judeţean Constanţa miercuri, după cinci zile de spitalizare.

Deciziile luate de Comisia de Disciplină a AJF Constanţa

:

Jucătorul Cristian Mujdei - 2 etape (adresează cuvinte jignitoare şi injurioase la adresa arbitrului)
Jucătorul Claudiu Badea - 2 ani (adresează cuvinte jignitoare şi injurioase la adresa arbitrului, lovirea arbitrului producându-i leziuni grave)
Jucătorul Ion Iancu - 2 ani (participă şi loveşte arbitrul producându-i leziuni grave)
Antrenorul Marius Axinciuc - 3 etape (proteste la deciziile arbitrilor)
Clubul CSO Ovidiu - suspendarea terenului de joc pentru 4 etape şi penalitate de 500 lei
Jocul se omologhează cu rezultatul de 3-0 în favoarea echipei CS Eforie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.