Liga 2

Mihăiţă Pleşan îi trezeşte pe olteni: ”Trebuie să arătăm că sîntem caractere, că sîntem uniţi”

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 09 mai 2014

CS Universitatea a pierdut acasă, cu Metalul Reşiţa, scor 1-2, după ce-a fost înfrîntă şi la Tîrgu Mureş, scor 1-4, încercînd să recupereze mîine terenul pierdut la Rîmnicu Vîlcea. Acolo, unde va da peste Erik Lincar, adversar, antrenorul cu care Craiova a început sezonul.

Cei din Bănie au învins în urmă cu 6 săptămîni în Zăvoi, scor 1-0, în sezonul regulat.

"Să umblăm la atitudine"

Căpitanul Mihăiţă Pleşan a încercat astăzi să transmită un mesaj care să-i trezească pe coechipieri: "Trebuie să arătăm că sîntem caractere, că formăm o echipă unită. Doar prin muncă şi prin atitudine putem cîştiga. Nu-mi place să ies de pe teren învins, sper ca şi colegii mei să fie la fel.

Nu ştiu dacă toţi au pricepu spiritul Craiovei, dar sînt jucători profesionişti şi cred că, împreună, putem promova. Avem salariile la zi, condiţii de Liga 1, probabil, ne-a lipsit un dram de noroc pe care l-am avut în alte meciuri. Să umblăm la atitudine!".

"Voinţă a fost"
Gabi Balint a luat apărarea elevilor săi: "Nu meritam să pierdem cu Reşiţa, toţi care au intrat pe teren au dat cît au putut. Voinţă a fost, a fost şi preocupare, dar s-au făcut greşeli defensive colective. Şi-n Champions League se fac erori. Noi am făcut nepermis de multe în ultimele două meciuri. Şi nu ne mai permitem altele. Nu sînt greşeli intenţionate, ci provin din dorinţa prea mare".




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.