Liga 2

Situaţie explozivă în Giuleşti! » Un titular al Rapidului îi face praf pe patronii clubului: "Nişte nesimţiţi, oameni de nimic!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 mai 2014

Rapid a obţinut cu greu un punct în meciul cu Unirea Slobozia, scor 2-2, partidă la finalul căreia unul dintre jucători a făcut declaraţii incredibile. Ionuţ Voicu, fundaşul giuleştenilor, i-a făcut praf pe patronii clubului, Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu."O remiză muncită, o remiză de caracter. Caracter pe care îl avem doar noi, jucătorii, şi suporterii. Nu şi aceşti oameni (n.r Zamfir şi Cristescu), nişte nesimţiţi! Unii care vin în tribună ca să-şi dea aere la oficială. Eu m-am simţit jignit de atitudinea lor.

Nu mă interesează cu ce prinţ a venit Zamfir în tribună, cît timp eu nu sînt plătit de 12 luni de zile. Avem o galerie minunată, noi luptăm pe teren, iar ei sînt nişte oameni de nimic.

Îmi asum această declaraţie. Sîntem batjocoriţi! Nu mă interesează! Am cerut să fim respectaţi măcar 1%. Ei sînt patroni doar la televizor. Rapidul e un club minunat, noi avem un grup foarte unit, împreună cu Vio (n.r Viorel Moldovan) ne-am dat viaţa pentru această echipă, dar unii nu şi-ar da nici măcar o picătură de sînge", a declarat Voicu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.