Campionate

VIDEO În ultima secundă! » Alex Maxim şi Stuttgart au luptat de la egal la egal cu Bayern, însă au pierdut pe final

+3 Foto
Maxim, aici în duel cu munchenezul Alaba, a jucat ieri pînă-n minutul 78

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deja salvată de la retrogradare, VfB era cît pe ce să-i strice campioanei petrecerea de titlu. Ghinionul şvabilor, voleul lui Pizarro de 1-0, în minutul 90+2.

Alexandru Maxim n-are noroc cu Bayern. Ieri a fost a treia oară cînd a întîlnit-o pe campioana Germaniei în tricoul lui VfB Stuttgart şi din nou a rămas cu mîna goală. După finala Cupei 2013, pierdută cu 3-2, şi acel 1-2 din tur, pe care l-a privit de pe bancă, "tricolorul" a cedat acum la limită (0-1). În ultima secundă a prelungirilor!

VIDEO: Vezi AICI golul meciului!

Scăpată de grijile retrogradării, VfB le-a dat iarăşi o replică puternică bavarezilor, ţinîndu-i mai bine de 90 de minute în şah. Inclusiv Maxim s-a subordonat strategiei defensive dictate de pe bancă. Dar, ca şi în alte meciuri din acest sezon, pe şvabi i-a trădat finalul. Tocmai cînd arbitrul Sebastian Dankert se pregătea să încheie partida, un voleu al lui Pizarro s-a dus glonţ jos, la colţ: 0-1.

Hamburg la baraj
Deşi învinsă la Mainz, scor 2-3, Hamburg a rămas pe 16 şi va juca pentru un loc în ediţia următoare a Bundesligii cu a 3-a clasată în liga secundă, care se decide azi. Norocul hanseaţilor a fost că locurile 17 şi 18 au pierdut de asemenea. Nurnberg, 1-4 cu Schalke, şi Braunschweig, 1-3 la Hoffenheim, au retrogradat.

Leverkusen în Ligă
Emoţii pentru Leverkusen, ieri, cu Werder (2-1). "Aspirinele" aveau nevoie de victorie ca să-şi păstreze locul 4, ce asigură prezenţa în play-off-ul Ligii, dar au început cu stîngul: Gebre Selassie, 0-1. Însă Toprak şi Son au întors meciul, iar Wolfsburg, în ciuda unui 3-1 cu M'gladbach, se mulţumeşte cu Europa League.

7 goluri şi 12 assisturi e bilanţul "tricolorului" în acest sezon de Bundesliga

24 de titluri de campioană are Bayern, dintre care 23 după înfiinţarea Bundesligii (1963)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.