Liga 2

Viorel Moldovan l-a desfiinţat pe Teo Crăciunescu după Rapid - Slobozia 2-2: "Toată viaţa a fost un arbitru slab! Nu degeaba stă în Divizia B!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 mai 2014

Antrenorul Rapidului, Viorel Moldovan, l-a criticat aspru pe centralul Teodor Crăciunescu după prestanţia de la meciul cu Unirea Slobozia (2-2). Tehnicianul alb-vişiniilor crede că "fluieraşul" a venit cu o misiune clară în Giuleşti. 

"Clinceniul s-a apropiat de noi la două puncte. Văd că deja lucrează băieţii pentru că azi am avut parte de o manieră de arbitraj execrabilă. Foarte, foarte slab arbitrajul. Centralul a fragmentat foarte mult jocul, nu ştiu dacă se impunea direct roşu la Drăghia.

Teo Crăciunescu e un arbitru slab, slab, slab, nu degeaba stă acolo în Divizia B şi abia dacă mai prinde meciuri în prima ligă. Toată viaţa a fost un arbitru slab şi a confirmat asta încă o dată.

Nu e posibil să vii şi să îţi baţi joc de munca unei echipe, să rupi echilibrul jocului apoi să mă elimini. Pentru ce? Normal că protestez cînd văd că e henţ în careu şi nu îmi dă penalty.

Dar şi alţii au protestat şi nu au mai fost trimişi în tribună. El a venit chitit să facă jocurile advresarului nostru direct (n.r. - FC Clinceni). S-a văzut asta de la o poştă. S-a văzut că era pregătit cu cartonaşul roşu şi pentru Voicu. Nu credeam, dar văd că încep să îşi facă loc tot felul de lucuri, văd că încep să îşi revină băieţi", a spus Moldovan la finalul partidei.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.