Stranieri

VIDEO Florentin Matei, gol superb în meciul cu Sevastopol! Fostul stelist aşteaptă duelul cu "Il Luce" » Ce spune despre situaţia din Ucraina

Articol de Vlad Nedelea  —  Sunday, 11 May 2014

Deşi nerefăcut, Florentin Matei a forţat şi a jucat o repriză pentru Volyn Luţk în partida pierdută pe teren propriu cu Sevastopol, 1-2. Fostul stelist a şi înscris unicul gol al echipei sale în minutul 84. 

VEZI LA MINUTUL 4:00 GOLUL LUI MATEI!

Matei a recuperat o minge în jumătatea adversă, a ameţit un adversar şi a tras frumos de la marginea careului direct în plasa porţii oaspeţilor. Aflată doar pe locul 12, Volyn va întîlni în ultima etapă formaţia lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, proastpăta campioană a Ucrainei.

Abia aştept meciul cu Şahtior

Deşi a marcat în ultima etapă, Florentin Matei are însă un motiv de nemulţumire. "Sînt bucuros că am marcat, dar îmi pare rău că nu am avut suporteri în tribună.

Din cauza problemelor de aici, etapa aceasta şi ultima se vor juca fără spectatori. Mi-aş fi dorit să joc în faţa a 60.000 se spectatori, pentru că sigur s-ar fi umplut stadionul, doar sărbătoreau titlu.

Dar chiar şi aşa va fi un meci special. Jucăm contra celei mai puternice echipe din Ucraina", a spus Matei pentru GSP.RO.

"Îi mulţumesc lui Eric pentru tot"

Florentin Matei este coleg la Volyn cu un alt fost stelist, Eric Bicfalvi. Fostul stelist este unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai echipei.

"De cînd am venit aici Eric m-a ajutat mult. Îi mulţumesc pentru tot. E un familist convins. În curînd va deveni tătic. E şi un fotbalist foarte bun, are un comportament exemplar.

E exact de ce aveam eu nevoie. M-a ţinut aproape de el şi am făcut lucruri frumoase la Volyn împreună!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.