Campionate

VIDEO Blue Premier » Manchester City e regina! Costel Pantilimon şi colegii, 2-0 cu West Ham, au sărbătorit al patrulea campionat din istorie

Kompany ridică trofeul în uralele tribunelor. "Panti", dreapta, nu putea lipsi din poză

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alb-albaştrilor le ajungea ieri şi o remiză, avînd un golaveraj superior lui Liverpool, care a cîştigat degeaba cu Newcastle (2-1).

Fix 20 de minute. De la primul fluier al ultimei etape pînă la autogolul lui Skrtel, de 0-1, în Liverpool - Newcastle. Atît a durat ieri suspansul în cea din urmă bătălie pentru titlu, de la distanţă, între "cormorani" şi Man. City. Din acel moment, echipei lui Costel Pantilimon (rezervă) i s-au deschis larg porţile spre al 4-lea triumf în campionat din istorie!

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

West Ham, care-i promisese ajutor lui Liverpool, a cedat pe Etihad Stadium spre finalul primei reprize (39), la bomba lui Nasri. Şi a depus definitiv armele după pauză, cînd Kompany a dublat avantajul (49). Degeaba au întors "cormoranii" pe Anfield Road, cîştigînd în final cu 2-1. Sărbătoarea alb-albastră nu mai putea fi oprită la Manchester.

"Panti" în premieră!
Costel Pantilimon e primul român care cîştigă titlul în Premier League. O premieră în condiţiile în care, la precedentul triumf, din 2012, el nu jucase absolut nici un minut. Dacă atunci a fost privat de medalie, ieri a primit-o, graţie celor 7 meciuri în care a apărat poarta lui City în acest campionat.

Chiricheş, bye United
Revenit între titularii lui Tottenham, Vlad Chiricheş şi-a asigurat ieri prezenţa în viitoarea ediţie a Europa League, alături de Everton şi de Hull, finalista Cupei. Spurs au cîştigat cu 3-1 în faţa lui Aston Villa şi, astfel, Man. United (1-1 la Southampton) a rămas în afara Europei!

102 goluri a marcat City în acest campionat, unul mai mult decît Liverpool. Dar a avut două puncte avans

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.