Liga 1

Polemică inedită pe strategia de joc a Stelei » "Lippi" versus Gică Hagi

Articol de Gabi Cîrjaliu  —  marţi, 13 mai 2014

Stoichiţă susţine că echipa are nevoie neapărat de un mijlocaş defensiv în locul lui Bourceanu pentru a face faţă în Champions League, Hagi crede că Steaua a crescut în joc fără fostul căpitan.

Mihai Stoichiţă şi Gică Hagi au opinii diferite în privinţa modului în care Reghecampf va trebui să gestioneze şi din vară plecarea lui Bourceanu, produsă în ianuarie, cînd a fost vîndut la Trabzonspor pe 1,3 milioane de euro.

Stoichiţă susţine că e nevoie de aducerea unui mijlocaş de acelaşi profil, defensiv. "În campionat, îţi permiţi să joci cu Sînmărtean lîngă Pintilii, dar cînd o să dai peste echipele alea din Champions League nu mai poţi să joci cu Lucian şi cu Stanciu în faţa lui. Ai nevoie de doi închizători de meserie care să ştie jocul bine, aşa cum îl învăţase Bourceanue", a declarat "Lippi" la DolceSport.

Hagi e de cu totul altă părere: "S-a tot spus că pleacă sufletul, pleacă inima şi că Steaua se va prăbuşi. Nu numai că nu s-a întîmplat aşa ceva, dar echipa a devenit mai mobilă, mai tehnică, mai ofensivă şi pe zona centrală, nu doar pe benzi, aşa cum era pînă să fie vîndut Bourceanu".

6,92 e media notelor GSP ale lui Sînmărtean în tricoul Stelei, cea mai mare din lot. Bourceanu a avut în prima jumătate a sezonului o medie de 6,61

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.