Liga 1

Gigi Becali face o dezvăluire şocantă şi-i dă de gol pe George Copos şi Mihai Stoica! » Cum a vrut să-i păcălească pe judecători

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 mai 2014

Gigi Becali a făcut o dezvăluire înaintea să revină la închisoare, după ziua petrecută în libertate. Patronul Stelei a recunoscut că şi-a exagerat problemele medicale pentru a-i impresiona pe judecători.
"Şi eu, ca să dea întreruperea, mai stăteam şi eu cu gulerul. Ce, trebuia să stau drept? Păi, zicea judecătorul: nu-ţi dau întrerupere! Aşa că stăteam şi eu mai aşa", a declarat Becali, conform România TV.

Patronul Stelei a povestit că a vorbit la telefon cu George Copos şi cu Mihai Stoica. Cei doi sînt închişi la penitenciarul Rahova şi nu au dreptul la telefon mobil:

"Am vorbit cu Copos acum, ca mi l-a dat MM Stoica la telefon, ca erau acolo la tîmplăria lor, unde fac tîmplărie. Şi mi l-a dat şi pe el, că eram acasă, că l-a sunat pe Reghecampf.

Şi m-a întrebat de ce am spus eu binecuvîntată fie închisoarea? Pentru că am spus că e un început bun pentru mîntuire. I-am spus de ce plîngi aşa? M-a luat că Gicuţă, nu merităm noi asta, de ce păţim noi asta? I-am spus că asta e şi gata".

Caricatura zilei » Vindecare miraculoasă: cum a ieşit Becali pe poarta închisorii în prima zi de libertate

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.