Liga 1

Party 2: sărbătoarea rezervelor! :) Laurenţiu Reghecampf le-a oferit şi jucătorilor folosiţi mai puţin şansa de a se bucura de titlu

Vîlceanu (primul din stînga) e cel mai tînăr campion, are doar 17 ani // Foto: Gabriel Tănasă

Articol de George Chiriac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghecampf le-a oferit fotbaliştilor utilizaţi rar şansa să joace şi să celebreze şi ei cîştigarea unui campionat la care au participat puţin.

Steaua a cîştigat titlul o dată cu victoria de la Cluj, 1-0 cu U, şi a petrecut după succesul care i-a garantat matematic că-şi păstrează trofeul de campioană. Steaua 2 a sărbătorit în Ghencea titlul, după egalul cu Pandurii.

Formula de tineri şi de rezerve utilizate rar pe care Reghecampf a trimis-o pe teren în remiza, 2-2, cu echipa lui Grigoraş a produs a doua petrecere roş-albastră. O explicaţie există: majoritatea celor care au jucat luni nu au prins prima petrecere.

Formaţia de rezerve s-a fotografiat în vestiar, după meci, ca şi cum trofeul tocmai ar fi fost asigurat şi căpitanul de ocazie, Pîrvulescu, a postat imaginea pe Facebook. Paul s-a aflat şi el într-o postură onorantă: a purtat banderola la finalul unui sezon în care a stat mai mult pe bancă decît pe teren. Poza cuprinde campioni cu contribuţie chiar mai mică decît a lui Pîrvulescu la cucerirea titlului: puştii Vîlceanu, Aldea şi Tîrnovan, eternele rezerve Gabi Matei şi Rîpă.

Cel mai avantajat a ieşit italianul Piovaccari. El a celebrat şi cu titularii, şi cu rezervele. A fost printre puţinii oameni de bază utilizaţi luni seară, dar a terminat meciul în mai puţin de o repriză, fiind eliminat.

Echipa a ratat victoria cu Pandurii şi din cauza eliminării sale, dar Federico s-a amuzat: în fotografia bucuriei, el apare simulînd că-şi acordă singur un cartonaş roşu!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.