Liga 1

S-au decis sancţiunile după etapa 32! » Petrolul a fost penalizată pentru incidentele de la meciul cu Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor   —  miercuri, 14 mai 2014

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţaţ astăzi sancţiunile după disputarea etapei cu numărul 32. Echipa cu cele mai importante penalizări este Petrolul, ai cărei fani s-au bătut între ei la meciul cu Viitorul şi au aprins mai multe torţe în tribune.



În urma acestor incidente, prahovenii au fost penalizaţi cu 10.000 de lei. De asemenea, Felipe Teixeira, eliminat în aceeaşi partidă, după ce l-a înjurat pe arbitrul Cristi Balaj a fost suspendat două etape şi amendat cu 3.000 de lei. Mijlocaşul ”lupilor” ratează astfel finalul de sezon, lipsind în ultimele două etape, cu Steaua şi Corona Braşov.

Jucătorul Universităţii Cluj, Andreas Calcan, eliminat în meciul jucat contra celor de la Corona Braşov, a fost suspendat două etape şi sancţionat cu 3000 de lei. Şi Rareş Takacs a primit o etapă de suspendare după ce a fost eliminat în aceeaşi partidă, dar şi 740 de lei amendă.

Claudiu Belu (ACS Poli), eliminat în meciul cu Ceahlăul a fost suspendat două etape şi a primit o amendă de 3.000 de lei. Bojan Golubovici şi Andrei Ţepeş, eliminaţi în aceeaşi partidă, au fost suspendaţi cîte un joc şi sancţionaţi cu cîte 740 de lei.


Federico Piovaccari a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 de lei, pentru eliminarea din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, atunci cînd atacantul Stelei a văzut două cartonaşe galbene într-un minut.

Aceeaşi sancţiune a primit-o şi Ricardo Machado, de la FC Braşov, pentru eliminarea din meciul cu CFR Cluj.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.