Campionate

VIDEO El e viitorul » AC Milan l-a promovat la prima echipă pe Hachim Mastour, unul dintre cei mai talentaţi tineri din lume!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 mai 2014

Hachim Mastour, fotbalist care va împlini 16 ani pe 18 iunie 2014, a fost promovat la prima echipa a lui AC Milan. Vicepreşedintele echipei, Adriano Galliani, l-a prezentat fotbaliştilor de la echipa mare, puştiul fiind primit cu aplauze.


Înalt de 1,72, dreptaci, atacantul, impresionează prin viteză, dribling, viziune de joc. Mastour a fost achiziţionat de AC Milan în 2012, contra sumei de 500.000 de euro, de la Reggiana, şi i se prevede un mare viitor.

A început fotbalul la vîrsta de 8 ani, iar cînd avea doar 12 ani se afla deja în vizorul unor echipe precum Arsenal, AC Milan, FC Barcelona, Real Madrid sau Manchester United. Hachim a decis să-şi continue cariera în ţara în care s-a născut. Italianul de origine marocană a acceptat oferta lui AC Milan.

Mastour ar putea debuta în prima echipă în acest weekend, cînd AC Milan întîlneşte Sassuolo.

Paolo Maldini deţine recordul la capitolul cel mai tînăr debutant în Serie A, jucînd pentru AC Milan la 16 ani şi 208 zile, contra lui Udinese, pe 20 ianuarie 1985.

Idolul său e Neymar, Hachim a mărturisit în cîteva rînduri că încearcă să imite anumite faze ale brazilianului. (Vezi video)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.