Nationala

Rămîn la UEFA » Prima lovitură pentru noua conducere: înlocuirile lui Daniel Prodan, Miodrag Belodedici şi Adalbert Kassai n-au fost validate

Articol de Justin Gafiuc, Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Nu putem face modificări dacă alegerile de la Bucureşti sînt contestate", a menţionat UEFA

Schimbările propuse de noua conducere Federaţiei Române de Fotbal nu au fost validate, ieri, în Comitetul Executiv UEFA. Radu Vişan urma să-l substituie pe Daniel Prodan la Comisia Hattrick, Aurel Ţicleanu pe Miodrag Belodedici la Comisia Youth, iar preşedintele Răzvan Burleanu pe Adalbert Kassai în Comisia Juridică.

UEFA a confirmat: "Avem propunerile FRF, dar atît timp cît alegerile sînt contestate în România, UEFA nu poate face nici o modificare în comisiile sale de la Nyon. Vom aştepta să vedem ce se întîmplă pe 3 iunie, cînd se va lua o decizie la Bucureşti asupra validării noii conduceri!".


"Faptul că UEFA nu a recunoscut noile nominalizări propuse de la Bucureşti spune totul despre modul în care este percepută noua conducere"
Daniel Prodan

"Nu pot da detalii despre discuţiile din Comitetul Executiv al UEFA. Ceea ce vă pot spune este că, într-adevăr, sînt probleme"
Mircea Sandu


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.