Liga 1

UPDATE FOTO Gică Popescu, eliberat pentru o zi » Fostul internaţional i-a primit în lacrimi pe foştii coechipieri la Calafat, la înmormîntarea tatălui său

+10 Foto
FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 mai 2014

Gică Popescu a ajuns, în această dimineaţă, la Calafat, oraşul său natal, pentru a participa la înmormântarea tatălui său, după ce comisia de la unitatea de detenţie i-a admis cererea şi i-a acordat o permisie de 24 de ore.UPDATE15:00 Tatăl fostului lui Gică Popescu a fost înmormântat în cimitirul central din Calafat, în prezenţa a peste 800 de persoane.

UPDATE 14:30 Cortegiul funerar a părăsit biserica, unde a avut loc o slujbă de aproape o oră şi jumătate.

UPDATE 13:00 După o slujbă făcută în locuinţa lui Constantin Popescu, cortegiul funerar cu trupul neînsufleţit al tatălui lui Gică Popescu a plecat spre biserica Sf. Nicolae. Sute de oameni sînt la înmormîntare. La biserică va avea loc o slujbă la care vor participa toţi preoţii de la cele trei biserici din Calafat.

UPDATE 12:00 La Calafat au sosit şi Daniel Prodan, Bogdan Stelea, Rodion Cămătaru, Emil Săndoi, Constantin Gîlcă, Gică Hagi, Ion Crăciunescu şi Nicolae Manea. În momentul în care Gică Popescu l-a văzut pe Prodan, a izbucnit în plîns şi l-a luat în braţe pe fostul său coleg de la naţională. Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a trimis o coroană de flori, la fel şi Copos.

"Este un moment teribil, n-am apucat să discut cu el, dar o voi face acum. E bine că ne ştie pe toţi aproape. După cum îl ştiu, cred că o să aibă puterea să treacă peste" (Dan Petrescu)

VIDEO / Gică Popescu, eliberat pentru o zi » Fostul internaţional ieşit din puşcărie în jurul orei 4:30 pentru înmormîntarea tatălui său

Gică Popescu a ajuns, în jurul orei 8:00, la casa părinţilor săi din Calafat, unde se află sicriul cu trupul neînsufleţit al tatălui său, după ce a trecut înainte pe la Poliţia din localitate. Fostul internaţional nu a făcut nici o declaraţie la sosirea la casa părintească şi le-a cerut ziariştilor să evite contactul cu el pentru a nu-i crea probleme cu penitenciarul.

Popescu a ieşit din Penitenciarul Rahova joi dimineaţă, în jurul orei 4.30 şi s-a grăbit să se urce în maşina care îl aştepta în faţa unităţii de detenţie.

La Calafat a ajuns, tot joi dimineaţă, şi Gică Hagi, fiind aşteptaţi să sosească pentru a fi alături de Gigă Popescu şi alţi oameni din fotbal. Înmormântarea tatălui lui Gică Popescu va avea loc în jurul orei 13:00, la cimitirul central din Calat.

Constantin Popescu, tatăl lui Gică Popescu, în vîrstă de 72 de ani, a murit marţi dimineaţă, în urma unui infarct.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.