Europa League

Jorge Jesus îşi îmbărbătează elevii după a două finală de Europa League pierdută în doi ani: "Plecăm cu capul sus din Torino"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 mai 2014

Jorge Jesus, antrenorul celor de la Benfica, a declarat miercuri seară, după finala de Europa League, pierdută în faţa grupării FC Sevilla, că îşi felicită jucătorii şi a subliniat că în fotbal nu totdeauna cîştigă echipa cea mai bună.

"A fost o finală frumoasă, un meci deschis. Sevilla a avut un început bun de joc, dar pe parcurs am devenit noi mai buni. Ne-am arătat calităţile, am avut ocazii, dar din nefericire nu le-am concretizat. Nu cea mai bună echipă a cîştigat Europa League. Îmi felicit jucătorii, nu am ce să le reproşez. Plecăm de la Torino cu capul sus.

Avem altă finală duminică (n.r. - finala Cupei Portugaliei). Ne-au lipsit jucători importanţi, Sulejmani a ieşit accidentat. Toate schimbările au fost forţate, dar echipa s-a adaptat bine. În fotbal nu totdeauna cîştigă echipa cea mai bună. Trebuie să fim pragmatici, să tratăm aces eşec ca pe o experienţă emoţională peste care trebuie să trecem rapid, pentru finala de la Lisabona. Felicit FC Sevilla pentru victorie", a spus Jorge Jesus.

FC Sevilla a cîştigat Europa League, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 4-2, în urma executării loviturilor de departajare, pe Benfica, în finala disputată pe Juventus Stadium din Torino.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.