Liga 1

Dănuţ Lupu: "Doar Cristi Borcea se bătea cu Steaua!" » UPDATE Dinamoviştii dau replica: "A luat credite pe care nu le-a achitat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 mai 2014

Decizia de a băga clubul în insolvenţă i-a atras lui Ionuţ Negoiţă multe critici. După atacul foştilor acţionari, actualul patron al clubului e luat în colimator şi de un fost jucător important al "cîinilor". Dănuţ Lupu îi regretă pe Nicolae Badea şi Cristi Borcea."Mi-e greu de crezut că domnul Negoiţă n-a ştiut ce preia. Nu putem să-l comparăm pe Nicolae Badea cu Ionuţ Negoiţă, ca oameni de afaceri. Domnul Badea n-ar fi lăsat niciodată clubul să intre în insolvenţă. E posibil orice, chiar şi să ajungă în Liga a 2-a.

Acum Dinamo a luat licenţa, dar anul viitor ce va mai face? Orice jucător care ridică puţin capul este vîndut imediat.

Eu am spus mereu: singurul care putea duce rivalitatea cu Steaua este Cristi Borcea. El punea mult suflet, lua credite la bănci pentru a plăti jucătorii. Era singurul în măsură să ducă mai departe Dinamo, la un nivel bun", a spus Lupu la sportro.

"Borcea a luat credite, dar nu le-a achitat"
Dorin Irimia, purtătorul de cuvînt al lui Dinamo, i-a dat replica lui Dănuţ Lupu:

"E pentru prima oară cînd Dinamo e de acord cu Dănuţ Lupu într-o anumită privinţă. Într-adevăr Borcea a luat credite pe numele clubului, dar nu le-a achitat niciodată. A trebuit s-o facă domnul Negoiţă, care a plătit doar la BRD 2 milioane de euro însemnînd credite neonorate de vechea administraţie".

Comentariu dur al lui Mircea Lucescu după ce Dinamo a intrat în insolvenţă » Cum îl caracterizează pe Ionuţ Negoiţă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.