Stranieri

FOTO şi VIDEO Haos la finala Cupei Bulgariei! Fanii lui Botev Plovdiv au dat foc la stadion! Ludogorets s-a impus, 1-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 mai 2014

După campionat, Ludogorets Razgrad a cîştigat şi Cupa Bulgariei după ce a învins în finală pe Botev Plovdiv, scor 1-0, graţie reuşitei lui Bezjak din minutul 59. 

Cosmin Moţi a fost integralist la Ludogorets. Fundaşul român a ajuns la al 4-lea trofeu cîştigat cu echipa bulgară. De două ori campionatul, o dată Supercupa şi o dată Cupa.

Srgian Luchin şi Alexandru Curtean au fost titular la Botev, însă al doilea a fost schimbat în minutul 79 cu Pedro.

Benga a fost doar rezervă. Younes Hamza şi Ferebory Dore au jucat şi ei la Botev, însă nu au reuşit decît să încaseze cartonaş galben.

"Din păcate a doua repriză nu s-a mai jucat în condiţii normale. Suporterii şi-au făcut puţin de cap. Însă nu contează prea mult asta. Noi am pierdut finala. Nu le-a ajuns doar campionatul. Dar ne întîlnim în Supercupă.

Ludogorets nu prea a avut mulţi suporteri. În Româmnia la nici 20% din ce s-a întîmplat acolo se oprea meciul. Nu mai contează. Am pierdut. E păcat! Aveam prime frumoase şi în contract. Ne-au bătut dintr-o fază fixă.

Am făcut un progres plecînd de la Dinmamo la Botev. Aici am un salariu foarte bun. Îmi pare rău de foştii mei colegi. Mai sînt cîteva etape şi Dinamo cred că este în obiectiv. Şi-a cîştigat dreptul de a juca în Europa League", a spus Alexandru Curtean la DigiSport.

Incidente grave în timpul jocului

Cu jumătate de oră înainte de final, galeria lui Botev Plovdiv au făcut show în tribune aprinzînd multe torţe, motiv pentru care arbitrul a oprit jocul.

Fanii echipei lui Curtean şi Luchin au dat foc la stadion şi au intrat pe teren. 17 minute jocul a fost suspendat jocul.

În minutul 118, cînd Vieira a fost eliminat de la Botev, fanii au explodat şi jocul a fost suspendat din nou.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.