Campionate

Plouă cu bani pe planeta Lionel Messi! Argentinianul a semnat un contract astronomic cu Barcelona

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 May 2014

E oficial, Lionel Messi a semnat un nou contract cu Barcelona, iar sumele sînt pantagruelice: 20 de milioane anual + alte 3 ca prime de obiectiv! Argentinianul în vîrstă de 26 de ani va rămîne pe Camp Nou cel puţin pînă în 2018, anunţă cotidianul spaniol Marca

Acordul a fost anunţat în urmă cu cîteva minute pe twitterul Barcelonei, care nu a anunţat sumele, dar a dezvăluit că cele două părţi au ajuns la un acord. "FC Barcelona a ajuns la un contract prin care va ajusta detaliile contractului pe care Messi îl are cu clubul. Noua înţelegere va fi semnată în următoarele zile".

Cotidianul spaniol Marca a dezvăluit despre ce sume este vorba, urmînd ca în următoarele zile, detaliile contractului să fie făcute publice. Clauza lui Messi rămîne aceeaşi, 250 de milioane de euro.

Argentinianul a cîştigat 6 titluri alături de Barcelona şi mai poate să îşi adauge unul în acest weekend. Messi are 4 Baloane de Aur consecutive, 3 Ligi ale Campionilor, două Cupe ale Spaniei, două Supercupe ale Europei.


Messi a înscris 41 de goluri în toate competiţiile din acest an, fiind recordmanul clubului cu 354 de goluri în 424 de meciuri oficiale. Cu cele 20 de milioane pe care le cîştigă anual, argentinianul devine cel mai bine plătit jucător din lume, luîndu-i faţa rivalului de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.