Liga 2

Pledoaria lui Marius Şumudică pentru Dani Coman: "Ar veni pe jos în Grant" » Cum l-a convins portarul că e rapidist adevărat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 May 2014

Marius Şumudică a oferit un interviu exclusiv în ediţia tipărită de joi a Gazetei Sporturilor. Tehnicianul Chiajnei a vorbit despre experienţa sa în ţările arabe, noua sa echipă şi despre Rapid.

În plus, fostul antrenorul al giuleştenilor a explicat de ce fanii Rapidului ar trebui să îl aprecieze pe Dani Coman, jucător înjurat de mai multe ori de suporteri, după ce în 2008 a ales să plece de la "vişinii" la FC Braşov. Întregul interviu poate fi citit în ediţia tipărită a Gazetei sau online pe Gazeta Digital.

"Dani Coman e rapidist adevărat. În afară de faptul că a renunţat la bani mulţi ca să nu creeze Rapidului probleme în plus, am să vă povestesc ceva ca să înţelegeţi ce înseamnă culorile alb-vişinii pentru Coman. Cînd eram împreună la Vaslui, noi vorbeam mai mult de Rapid decît de clubul la care activam.

Odată, i-a sunat telefonul şi avea ca sonerie imnul Rapidului. Atunci mi-am dat seama cu adevărat ce înseamnă această echipă pentru el. Indiferent ce cred suporterii sau ce probleme a avut Dani cu suporterii, bag mîna în foc că-i mare rapidist! Dacă mîine ar primi şi el o ofertă să joace în B, cu siguranţă s-ar întoarce pe jos în Grant. Garantez eu lucrul ăsta!", a spus Marius Şumudică.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.