Campionate

Pep l-a ras! » Mario Mandzukici, pe urmele lui Zlatan Ibrahimovici şi Samuel Eto'o. Guardiola i-a urat ”succes la viitorul club”

Guardiola și Mandzukici s-au avut ca șoarecele cu pisica încă de la începutul colaborării

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mandzukici are soarta lui Ibrahimovici şi Eto'o la Barcelona. Guardiola nu-l mai înghite şi l-a scos din lot, urîndu-i ”succes la viitorul club”.

Mario Mandzukici a intrat ieri, oficial, în clubul select al jucătorilor aflaţi în dizgraţia lui Guardiola, alături de Ibrahimovici şi Eto'o. Pep l-a scos din lotul pentru finala Cupei cu Dortmund, deşi atacantul n-are probleme de sănătate şi e golgeterul echipei în acest sezon (26 reuşite în 48 de meciuri).

Relaţia lui Pep cu "Mandzu" a suferit încă de la sosirea catalanului pe bancă, vara trecută. Iar după oficializarea transferului lui Lewandowski, în ianuarie, s-a deteriorat iremediabil. "Mario putea juca, dar a fost decizia mea să-l las acasă", a explicat Guardiola, care i-ar fi urat croatului "succes la viitorul club".

Potrivit tabloidului Bild, croatul va ajunge la Chelsea, de unde Bayern îl vrea pe fundaşul David Luiz.

FINALA CUPEI ANGLIEI / Arsenal - Hull (19:00, sport.ro)
La un pas de United
Astăzi, în finala Cupei cu Hull, Arsenal are şansa de a salva un sezon modest, terminat pe locul 4 în Premier. În cazul unui triumf, va încheia o perioadă neagră în istoria clubului, 9 ani fără vreun trofeu!, şi o va egala pe Man. United la numărul de Cupe ale Angliei din vitrină. "Tunarii" au 10 trofee.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.