Liga 1

Omul lui Luciano Moggi » Un jucător stelist a luat masa cu fostul boss al lui Juventus şi se pregăteşte de un transfer în Serie A

Luciano Moggi a fost prezent ieri la meciul dintre Dinamo și Săgeata, scor 4-1

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tănase a luat masa joi cu fostul şef al lui Juventus, dar şi cu fiul acestuia, Alessandro, cei doi dorind să-l ducă în Il Calcio pe decarul Stelei.

Mijlocaşul Cristi Tănase se pregăteşte de Serie A. Internaţionalul de 27 de ani a luat masa joi, într-un select restaurant din Herăstrău, în compania a trei italieni importanţi în branşa impresarilor.

Este vorba de celebrul Luciano Moggi, 67 de ani, fostul boss al lui Juventus Torino, implicat în 2006 în scandalul Calciopoli, de fiul acestuia, Alessandro, cel care conduce, de fapt, afacerea familiei, agenţia GEA World, şi de Pietro Chiodi, care a rămas cu jucătorii impresariaţi de fraţii Becali. Cei patru au discutat despre iminenta trecere a lui Tănase în Italia, urmînd a se negocia, în viitorul apropiat, cu mai multe formaţii din Serie A.

Şi Adrian Mutu s-a întîlnit cu italienii, "Briliantul" avînd, în trecut, contract cu GEA World şi lucrînd cu Moggi senior la Juve. Ulterior, şi soţia lui Laurenţiu Reghecampf a avut o întîlnire de afaceri cu cel poreclit de către ziariştii peninsulari "Lucky Luciano", după un gangster notoriu.

Va lucra cu Dinamo
Moggi a fost aseară în Ştefan cel Mare ca invitat special al şefilor "cîinilor" şi a vizionat meciul cu Săgeata. Ideea a fost de a observa şi pe cîţiva dintre jucătorii dinamovişti ce-ar putea fi pasabili de un transfer în Italia. Roş-albii ar agrea să lucreze cu agenţia peninsularului pentru a avea din nou deschidere în Il Calcio.

26 de goluri are Tănase în 181 de meciuri pentru Steaua, în toate competiţiile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.