Campionate

Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, anunţă schimbări uriaşe: "Săptămîna viitoare vom face mai multe anunţuri"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 May 2014

Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, vorbeşte despre un nou proiect la formaţia catalană şi anunţă schimbări majore.


"Nu am cîştigat nici un trofeu sezonul ăsta. Dar de cîteva săptămîni lucrăm la un nou proiect. Vor fi schimbări uriaşe.Unii fotbalişti nu vor mai continua la acest club anul viitor, dar vom continua să luptăm. Filosofia noastră rămîne aceeaşi. Va exista continuitate a acestei echipe, dar cu mari schimbări. Săptămîna viitoare vom face mai multe anunţuri.

S-au întîmplat multe sezonul ăsta, dar echipa a continuat să lupte. A fost un an foarte dificil din multe motive. Pînă la urmă, să ajungem să jucăm acest meci decisiv, cu titlul pe masă, şi să jucăm finala Cupei e totuşi ceva pozitiv, dar nu sîntem mulţumiţi".

Oficialul blaugrana a lăudat noua campioană din La Liga: "Atletico Madrid a meritat acest trofeu, a demonstrat azi o dată în plus asta".

Directorul sportiv al Barcelonei, Andoni Zubizarreta, a comentat şi el finalul de sezon fără trofeu al echipei: "Trebuie să mergem mai departe. Sezonul se măsoară în trofee cîştigate, iar noi n-am obţinut nimic. Barca nu era pregătită pentru aşa ceva".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.