Campionate

Gerardo Martino şi-a anunţat demisia şi le-a cerut scuze fanilor: "A fost o onoare să antrenez Barcelona"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 mai 2014

Gerardo Martino a apărut foarte afectat la conferinţa de presă. Tehnicianul argentinian şi-a anunţat demisia şi le-a cerut scuze fanilor catalani pentru că nu a reuşit să aducă nici un trofeu în acest sezon.


"A fost o onoare să antrenez echipa asta. Le cer scuze fanilor pentru că nu ne-am îndeplinit obiectivele. Vreau să mulţumesc echipei, am antrenat mari jucători şi mari oameni. Rămîn cu o admiraţie profundă faţă de ei şi sînt convins că acest club va continua să cîştige trofee în anii care vin.

Am decis de comun acord cu clubul să nu mai continuăm şi în sezonul viitor. Am încercat să cîştigăm pînă în ultima secundă, dar am dat peste un adversar mai bun decît noi.

Pe aceşti jucători i-am admirat înainte să vin aici, i-am admirat fiindu-le antrenor şi voi continua să-i admir şi după ce plec. Vă mulţumesc şi d-voastră, presei, la revedere".

Directorul sportivo, Andoni Zubizarreta, a avut cuvinte de laudă pentru Martino, în ciuda sezonului fără trofee. "Tata ne-a ajutat într-un moment dificil. A arătat că e un mare antrenor şi un om extraordinar. Lasă în urmă mulţi prieteni pe care şi i-a făcut aici".

Presa din Spania a anunţat încă de acum cîteva săptămîni că înlocuitorul lui Gerardo Martino va fi Luis Enrique, antrenor care şi-a anunţat plecarea de la Celta Vigo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.