Campionate

VIDEO şi FOTO » Momente speciale cu Atletico: cei 447 de fani de pe Camp Nou, dialog emoţionant între Simeone şi tatăl său, aplauze de la rivali

Articol de Ioana Mihalcea  —  sâmbătă, 17 mai 2014

Atletico are un sezon senzaţional, în care a ajuns în finala Ligii şi s-a bătut pînă la final pentru titlu în Spania, reuşind să-l cîştige în ultimul meci, în faţa Barcelonei, chiar pe Camp Nou. Alexis a deschis scorul, dar Godin a egalat şi a adus trofeul în vitrina celor de pe Calderon.
Ziua specială a lui Atletico a fost presărată cu momente emoţionante:

1. 447 de fani au fost suficient de norocoşi încît să-şi vadă echipa de suflet campioană după 18 ani. Au urmărit partida de pe ultimul inel al stadionului Camp Nou şi au fost cea mai puternică voce la final, cînd arbitrul a pus capăt partidei.




2. După ultimul fluier, Diego Simeone s-a îndreptat către tatăl său, Carlos Alberto, iar cei doi s-au îmbrăţişat plîngînd, complet copleşiţi de emoţie. VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL!


3. "Istoria se scrie cu fiecare bătaie a inimii" este mesajul special pe care l-au purtat fotbaliştii lui Atletico pe tricourile de campioni.


4. Fanii Barcelonei au căzut "victime" fotbalului spectaculos şi a bucuriei pure a lui Atletico. La final, întreg stadionul, cu aproape 100,000 de oameni, a aplaudat-o fair-play pe noua campioană a Spaniei. VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL!

5. Deşi delegaţia lui Atletico şi suporterii madrileni prezenţi pe Camp Nou n-au numărat mai mult de 500 de oameni, strigătul "Campeones, campeones!" s-a auzit puternic la final pe arena din Barcelona. VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.