Liga 1

Reacţie uluitoare a unui stelist după Petrolul - Steaua 0-0: "Toţi sîntem mercenari, jucăm pentru bani!" Dezvăluiri despre bătaie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 mai 2014

Unul dintre jucătorii Stelei a povestit evenimentele de după finalul meciului cu Petrolul, scor 0-0. Roş-albaştrii au pornit o horă, ceea ce i-a enervat pe ploieşteni şi s-a creat o bătaie generală.

Iasmin Latovlevici îi ironizează pe jucătorii străini de la Petrolul şi spune că doi dintre colegii săi au fost agresaţi serios:

”Noi am încercat să ne bucurăm şi au venit străinii, care sînt petrolişti de mici pentru a reacţiona. Să nu mai exagereze, că sîntem toţi mercenari, jucăm fotbal pentru bani, pentru familiile noastre, sînt puţini aceia care joacă 10-15 ani la aceeaşi echipă, ca să spună să meargă să pupe stema sau mai ştiu eu ce.

În ţările civilizate, se mai şi felicită campionii. Noi şi cu mici şi cu bere, am avut şi două-trei zile libere şi tot nu ne-au bătut, probabil a fost frustrare. Sper să-i suspende.

Tănase a fost lovit, Chipciu a evitat un croşeu de dreapta în ultima clipă, dar nu mai contează”, a declarat Latovlevici, potrivit Digi Sport.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.