Stranieri

VIDEO Presa spaniolă îl elogiază pe Ciprian Marica după ce a salvat-o pe Getafe: "A fost aerul necesar"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 mai 2014

Ciprian Marica a marcat golurile lui Getafe în meciul cu Rayo Vallecano, scor 2-1, din ultima etapă a campionatului Spaniei, formaţia pregătită de Cosmin Contra reuşind să-şi asigure menţinerea în prima ligă spaniolă.

După acest rezultat, presa spaniolă a subliniat rolul lui Ciprian Marica în menţinerea formaţiei Getafe în prima ligă spaniolă, notînd că românul şi-a salvat echipa prin cele două goluri marcate în ultima etapă a sezonului, în partida cu Rayo Vallecano, scor 2-1.

"Ciprian o salvează pe Getafe", au titrat jurnalele Marca şi As. Marca a precizat că românul "şi-a justificat achiziţionarea de către clubul spaniol cu două goluri ce aduc participarea la un nou sezon de prim eşalon".

As mai scrie că, la golul înscris din penalty, Marica a dat echipei Getafe "aerul necesar pentru a respira", într-un moment în care formaţia pregătită de Cosmin Contra părea să aibă nevoie de "respiraţie artificială".

"Ciprian o menţine pe Getafe în Primera", a titrat şi Las Provincias, menţionînd că echipa lui Contra şi Marica a obţinut o victorie "dramatică".

"Un gol al lui Ciprian în minutele de prelungire confirmă salvarea echipei Getafe", a notat Mundo Deportivo, în timp ce Europa Press a scris: "Ciprian o menţine pe Getafe încă un an în Primera".

VIDEO cu golurile lui Ciprian Marica


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.