Liga 1

Liga 1 se mută în Bulgaria » Botev Plovdiv vine să cumpere un jucător la finala Cupei dintre Steaua şi Astra!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 May 2014

Botev Plovdiv a luat 5 jucători din Liga 1 în acest sezon, iar acum mai doreşte încă unul foarte important după ce a ratat cîştigarea unui trofeu în Bulgaria.

Alexandru Curtean şi Srgian Luchin de la Dinamo, dar şi Hamza, Dore şi Benga au ajuns la Plovdiv în acest sezon din Bulgaria, dar oficialii lui Botev  nu se mulţumesc cu atît.

Astfel, directorul sportiv a lui Botev Plovdiv a venit în România la Astra - Poli Timişoara. Sursele GSP.RO susţin că Dimitar Dimitrov îi monitorizează pe Constantin Budescu, dar şi pe Laban, Bukari şi Yoda.

Totuşi, principala ţintă a bulgarilor este Constantin Budescu, căpitanul celor de la Astra Giurgiu. Bulgarii vin să-l urmărească pe atacantul giurgiuvenilor şi la finala Cupei României de vineri seară împotriva Stelei, liveTEXT pe GSP.RO de la 21:00.

Un impediment în calea transferului la Botev Plovdiv este preţul cerut de Astra. Cota de piaţă a lui Budescu este de două milioane de euro, iar patronul Ioan Niculae ar dori chiar 3 milioane de euro pentru un eventual transfer.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.