Liga 1

Flavius Stoican a dat vacanţă celor mai importanţi jucători » Cine nu va evolua în ultima etapă din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 mai 2014

Mai mulţi jucători dinamovişti şi membrii staff-ului tehnic au participat la "Ora de Dinamo" unde au acordat autografe şi au jucat o partidă de fotbal cu o echipă a elevilor.


Tehnicianul Flavius Stoican a anunţat că mai mulţi jucători nu vor evolua în ultima etapă, cu FC Botoşani: "Sînt mai mulţi jucători care au evoluat mai mult în acest sezon, care şi-au făcut treaba pentru Dinamo şi era normal ca ei să aibă cîteva zile în plus de vacanţă, mai ales că ne-am atins obiectivul. Dinamo nu este în vacanţă, mai e un meci oficial în care vreau să-i văd la lucru şi pe cei care au evoluat mai puţin. Vreau, de asemenea, să dau şansa şi unor tineri care sînt la clubul nostru să joace. Eu am încredere că vor ajunge fotbalişti buni", a declarat Stoican.

Bălgrădean, Thicot, Boubacar, Elton, Ţucudean şi Cosmin Matei nu vor evolua în deplasarea de la Botoşani. Primii 4 au primit vacanţă, în timp ce ultimii doi erau oricum suspendaţi.

Tehnicianul dinamovist a mai spus că va încerca să consolideze un grup de jucători pentru sezonul următor: "A fost o tensiune mare în acest sezon, am încercat împreună cu jucătorii să o gestionăm. După meciul de la Botoşani vom încerca să ne consolidăm un grup care să ne facă mîndri pentru anul viitor. Lui Cătălin Munteanu îi expiră contractul cu Dinamo, am discutat cu el şi îşi doreşte că mai joace cel puţin un an de zile, dar la Dinamo contractul lui a luat sfîrşit. Cînd vor fi oferte concrete pentru Rotariu vor fi analizate, totul depinde doar de el".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.