Campionate

UPDATE Reacţia Barcelonei după ce Lionel Messi a lăsat loc de interpretări: "Dacă Barça nu mă mai vrea, vom căuta o soluţie"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 mai 2014

Superstarul Barcelonei, Lionel Messi, a ţinut să transmită un mesaj fanilor formaţiei catalane din întreaga lume. Contestat pentru prima dată pe Camp Nou, după remiza cu Atletico Madrid, 1-1, care a însemnat ratarea titlului, fotbalistul de 26 de ani a scris pe o reţea de socializare un mesaj care lasă loc interpretărilor.


Presa din Spania a scris despre supărarea lui Messi după ultimul meci, cînd a fost pentru prima dată contestat pentru prestaţia sa, iar unii fani se tem că argentinianul ar putea ajunge la Manchester City, echipă care s-a arătat dispusă să achite clauza de reziliere. Detalii aici!

"Barcelona decide ce se va întîmpla cu mine. Alegerea mea e să continuu aici, sînt fericit aici, simt aceeaşi dragoste dintotdeauna din partea lor, dar dacă nu ar fi aşa, aş căuta o soluţie pentru că mereu îmi voi dori ceea ce este mai bine pentru acest club.

Nu a fost unul dintre cele mai bune sezoane ale mele. Adevărul e că nu ne-au ieşit lucrurile aşa cum ne aşteptam, a fost un an greu în plan individual, dar şi ca grup. Chiar şi aşa însă, am avut ocazia să ne atingem obiectivul în ultimul meci al sezonului, dar n-am ştiut să profităm. Vreau doar să le cer scuze tuturor celor care iubesc Barcelona şi să le promit că sezonul viitor vom fi din nou la înălţime, ne vom ridica la standardele cerute de acest club şi vom obţine lucruri importante".

Siteul oficial al catalanilor a anunţat că Messi a semnat azi prelungirea contractului cu Barcelona. Noua înţelegere îi va aduce 20 de milioane de euro pe an, plus alte 4-5 milioane de euro, în funcţie de rezultatele obţinute. Pe siteul clubului, după mesajul postat de Messi pe o reţea de socializare, oficialii au ţinut să sublinieze că argentinianul e foarte încîntat de noua înţelegere: "Cît timp a semnat actele în birourile de la Camp Nou, Leo Messi şi-a exprimat în mod repetat bucuria pentru noua înţelegere"


foto: fcbarcelona.com

Argentinianul a plecat azi în ţara natală, unde va profita de cîteva zile libere înainte să se pună la dispoziţia selecţionerului Alejandro Sabella pentru Mondialul din Brazilia. 


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.