Gimnastica

Victor Ponta îl felicită pe Octavian Belu, dar nu are un candidat preferat la şefia COSR

Articol de Mirela Neag  —  luni, 19 mai 2014

În această seară, la "Sinteza Zilei", ora 21:30, pe Antena 3, Victor Ponta le va felicita personal pe componentele echipei de gimnastică a României, care s-au întors de la Campionatele Europene de la Sofia cu 4 medalii, două de aur, una de argint şi una de bronz.
Sportivele vor fi însoţite de cei doi antrenori coordonatori, Octavian Belu şi Mariana Bitang. Iniţial, premierul şi-a propus ca încele 30 de zile de campanie electorală pentru alegerile la şefia COSR, care vor avea loc pe 29 mai, să nu se afişeze public cu nici unul dintre cei trei candidaţi: Alin Petrache, Octavian Belu şi Elisabeta Lipă.

"Nu doreşte nici o implicare politică în treburile forului olimpic şi acest lucru l-a cerut în mod expres şi conducerii Ministerului Tineretului şi Sportului", a declarat pentru Gazetă o sursă guvernamentală.

De curînd, însă, primul ministru a primit informaţii conform cărora Alin Petrache, în discuţiile pe care le are cu reprezentanţii federaţiilor naţionale, se laudă că are susţinere politică.

"Aceste lucruri l-au deranjat pe Victor Ponta şi a decis să le premieze public pe gimnaste, pe Belu şi pe Bitang, tocmai pentru a transmite un semnal prin care să dezmintă că l-ar favoriza pe Petrache!", a explicat sursa.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.