Liga 1

Moment comic la ultimul meci al Vasluiului în Liga 1 » Mike Temwanjera şi Dani Coman l-au ignorat pe Robert Dumitru: "E ok, nu mai e nevoie" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 May 2014

FC Vaslui a evoluat astăzi în ultimul meci în Liga 1, urmînd să fie retrogradată la finalul campionatului pentru că nu a reuşit să primească licenţa pentru sezonul viitor.

Moldovenii au primit vizita celor de la Astra şi au oferit un moment inedit înainte de startul partidei. Mike Temwanjera şi Dani Coman, căpitanii celor două echipe, l-au ignorat pe Robert Dumitru la centrul terenului. Arbitrul voia să efectueze tragerea la sorţi pentru a determina jumătatea de teren în care va sta fiecare echipă şi cine va avea posesia la start. Temwanjera şi Coman au negociat însă singuri.

Atacantul din Zimbabwe i-a propus fostului său coleg de la Vaslui ca Astra să înceapă în terenul din dreptul Peluzei I şi să aibă posesia. Coman a fost de acord şi i-a luat din mînă lui Robert Dumitru moneda pregătită pentru tragerea la sorţi. Portarul giurgiuvenilor i-a băgat-o înapoi în buzunar: "Nu mai e nevoie de asta".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.