Cupa Romaniei

Profită FRF şi Gheorghe Mustaţă! » Scandal pe bilete şi invitaţii la finala Cupei României

A fi lider al galeriei Stelei continuă să fie o afacere

Articol de Beniamin Osman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Federaţia a păstrat bilete şi invitaţii la finala Cupei, Steaua şi Astra au făcut scandal fiindcă au rămas cu cîte 50 de invitaţii.

Steaua şi Astra au, împreună, 100 de invitaţii la finala Cupei României. Iar Federaţia, sute de loje plus încă 5.000 de bilete!

Cluburile au fost anunţate iniţial că vor primi mai multe invitaţii, dar FRF le-a mai "tăiat" din porţii zilele trecute. Finalistele s-au enervat şi au ameninţat "Casa Fotbalului": "Nu e meciul «naţionalei», e Steaua-Astra, nu puteţi să ne chemaţi pe stadion doar ca să distrăm Federaţia!".

Şi campioana, şi formaţia de pe locul 2 din Liga 1 apucaseră să invite la meci sponsori şi alţi parteneri, dintre care au avut de triat în momentul în care au aflat că li s-a mai tăiat din locuri.

Federaţia a oprit 2.000 de tichete pentru "obligaţii contractuale", 550 pentru membrii afiliaţi plus peste 1.000 de bilete către Primărie, Ministerul Tineretului şi Sportului, foşti internaţionali, persoane cu dizabilităţi, cazuri sociale.

Pe lîngă suta de invitaţii, finalistele au mai luat 21.800 de bilete pentru galerii. Cota Stelei, 13.000, a ajuns la liderul galeriei, Gheorghe Mustaţă, care a vîndut tichetele într-un mall din Berceni, Grand Arena, adăugînd cîte 5 lei în plus la fiecare tichet! Oficial, un bilet a costat 10 sau 15 lei în galerie, în Berceni s-a vîndut cu 15 sau cu 20 de lei!

Rezultă un profit de 15.000 de euro pentru liderul suporterilor, singurul stelist cu "bonus" la finala Cupei, fiindcă fotbaliştii lui Reghecampf nu au primă pentru cucerirea trofeului! Şeful ultraşilor susţine că adaosul de 5 lei pe bilet e "pentru coregrafia de la meci".

6.700 de bilete pentru finala Cupei au fost oprite sau deja comercializate de FRF. Alte 24.000 s-au vîndut online, iar finalistele au mai beneficiat de încă 21.800 de tichete pentru galerii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.