Superreportaje

FOTO Urări de pe gazon pentru Belodedici la împlinirea a 50 de ani » Mesaj special de la Prosinecki!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 mai 2014

Gazeta îi dedică azi o ediţie specială lui Miodrag Belodedici, care împlineşte 50 de ani. La chioşcuri vei găsi o ediţie specială a Gazetei Sporturilor cu 12 pagini dedicate legendarului fotbalist român.

Coechipieri alături de care Belodedici a cîştigat Cupa Campionilor în '86 au ţinut să fie alături de el în această zi specială, transmiţîndu-i mesaje de felicitare. Printre aceştia se numără Gabi Balint. "Bine ai venit în Clubul 50! La mulţi ani! Fac tot eu cinste?", a fost urarea amuzată a fostului său coechipier de la Steaua şi de la naţională. 

Urare din Croaţia, de la Prosinecki

Remus Dimache e solistul trupei de balet a Operei din Split şi prieten foarte bun cu marii jucători ai Croaţiei. Prin el, Gazeta a obţinut o urare pentru Belodedici din partea lui Robert Prosinecki, fostul coleg de cameră al lui Mile la Steaua Roşie Belgrad: “Sretan rodjendan I sve najbolje, Mile!” (“La mulţi ani şi toate cele bune, Mile!”).

NU UITA! Azi, ediţie specială a Gazetei Sporturilor dedicată lui Belodedici! La toate chioşcurile de presă din ţară şi în platforma Gazeta Digitală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.