Tenis

Dilema Simona Halep » Americanii caută răspunsuri în privinţa româncei: 5 motive pentru care nu e foarte mediatizată

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 mai 2014

Acensiunea fulminantă a Simonei Halep i-a determinat pe americani să-i analizeze cariera. Jurnaliştii de la bleacherreport.com se întreabă de ce jucătoarea română nu este mediatizată aşa cum ar trebui avînd în vedere nivelul foarte înalt la care a ajuns.

"Simona Halep a ajuns pe locul 4 WTA şi are o carieră în ascensiune. Cu toate acestea, în afară de faniu înrăiţi de tenis, puţini oameni recunosc numele ei la nivel mondial. Halep a ajuns in finala de la Madrid în urmă cu cîteva săptămîni şi i-a luat primul set Mariei Şarapova.

Anul trecut, Halep a cîştigat şase titluri WTA. Numai Serena Williams a cîştigat mai mult. De asemenea, a urcat de pe locul 47, pe locul 11. Totul cu foarte puţină mediatizare. Dacă vizitezi site-ul WTA, vezi mai multe fotografii şi articole despre Eugenie Bouchard, care e pe locul 19. Bouchard a fost promovată de agentul ei ca fiind noua Maria Şarapova pentru că e înaltă, blondă, considerată o fată atractivă, dar şi cu un joc bun.

iDar de ce Halep nu e medatizată la fel? Şi ea este atractivă. E plăcută şi zîmbeşte des. Şi are un joc extraordinar în teren. Motivul pentru Halep e pusă în umbră ţine probabil de marketing, şi nu de abilităţile ca sportivă", scriu americanii, care au stabilit 5 motive pentru care Halep nu e mediatizată:

1. E considerată o tenismenă din liga celor mici
2. N-a cîştigat un turneu de Grand Şlem
3. Vorbeşte o engleză cu accent străin
4. Nu e înaltă
5. Nu e blondă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.