Liga 1

Revoltă după decizia de reducere a numărului de echipe din Liga 1: "E în defavoarea fotbalului!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 mai 2014

Decizia de azi a Adunării Generale a LPF, de a reduce numărul echipelor din Liga 1 la 14, începînd cu sezonul 2015-2016 a provocat şi reacţii negative. Florin Prunea, preşedintele celor de la CSMS Iaşi, nu e de acord cu noul sistem."La o populaţie de 22 de milioane de locuitori, să ai prima ligă cu doar 14 echipe nu este normal. În condiţiile acestea, vor fi şi mai multe echipe care vor dispărea. Liga 1 cu 14 echipe este în defavoarea fotbalului românesc.

Vor fi din ce în ce mai puţini jucători români şi de pierdut va avea şi echipa naţională. Vă daţi seama cîţi jucători vor rămîne fără serviciu?!", a spus Florin Prunea pentru Mediafax.

"Pe noi, care avem şanse mari de promovare, nu ne-a întrebat nimeni ce părere avem. Nu e corect să se pronunţe nişte echipe care oricum sezonul următor nu vor mai juca în Liga 1. Adică decid alţii pentru noi? Nu e normal ce se întîmplă", a continuat Prunea.

Revoluţie totală în Liga 1! Azi s-a decis trecerea la campionat cu 14 echipe şi sistem cu play-off şi play-out! Cum se va modifica sezonul viitor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.