Liga 1

GALERIE FOTO » Vasluiul trăieşte prin juniori » Copiii merg la turneul zonal

Articol de Cristian Lapa  —  marţi, 20 mai 2014

Sporting Juniorul Vaslui s-a calificat en fanfare la turneul zonal, cîştigînd barajul interjudeţean cu scorul general de 19-1, după ce, în retur, vasluienii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 12-0.


Sporting Juniorul Vaslui a devenit una dintre favorite la cîştigarea titlului naţional la juniori D. Puştii vasluieni au trecut fără emoţii de barajul interjudeţean, întîlnind pe CSMS Iaşi, un adversar care a avut rar ocazii de gol.

Prima repriză a fost presărată de goluri, junii Vasluiului marcînd un gol la patru minute, astfel că la pauză tabela arăta scorul de 7-0.

La reluare, gazdele au mai înscris încă de cinci ori, astfel că scorul final a fost de 12-0, după ce în partida tur, la Iaşi, vasluienii s-au impus cu scorul de 7-1.

Pentru Sporting Juniorul au marcat Pipos (cinci goluri), Cracea (trei), Manolache (două ori), June şi Bădiţ (cîte un gol).

Turneul zonal este programat în perioada 30 mai-3 iunie, urmînd a reuni în şase grupe cele mai bune echipe din fiecare zonă istorică a ţării. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.