Liga 1

VIDEO Circ cu Ianis Zicu! » Vîrful adus în iarnă a evoluat lamentabil şi în ultimul meci al sezonului, 3-0 cu Corona

Zicu cîștigă la Petrolul 150.000 de euro anual // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)

Articol de Iulian Cuibar  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ianis încheie jumătatea de an petrecută la Ploieşti cu încă un meci dezamăgitor şi a devenit ţinta ironiei "lupilor".

Ianis Zicu a cîştigat bani mulţi în Asia, dar şi-a lăsat talentul acolo! La 30 de ani, fostul golgeter de la Dinamo, Rapid şi Timişoara a devenit un jucător de care rîde galeria care ar trebui să-l susţină!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Lupii galbeni" s-au amuzat de lipsa de eficienţă a lui Ianis, pe parcursul unei partide lipsite de miză, cu "lanterna" demult condamnată la retrogradare pe post de adversar.

"Camara, tu ai marcat! Zicule, eşti obligat!" a fost scandarea cu care ultraşii au pornit "parodia dedicaţiilor" pentru mijlocaşul ofensiv pe care Cosmin Contra l-a prezentat în pauza de iarnă drept o achiziţie formidabilă, încă un ingredient în lupta cu Steaua.

Realitatea e că Ianis nu a marcat nici măcar un gol şi a ajuns să fie comparat cu Camara, portughezul care părea exemplul perfect de transfer ratat, pînă să semneze Zicu. Vîrful lusitan a înscris ieri primul lui gol pentru Petrolul, la al 16-lea meci!

Prahovenii prind podiumul pentru al doilea an consecutiv, dar cu frustrarea de a nu fi progresat faţă de stagiunea trecută. Doar galeria şi-a antrenat umorul: "Cu Zicu şi Camara / O să batem Corona!". :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.